Förra året levererade en liten organisation som heter Backbone Labs till synes den bästa iPhone-spelregulatorn som finns tillgänglig just nu, Backbone One. Från och med torsdag har du möjlighet att använda den regulatorn med många fler prylar – inklusive Android-telefoner – men det kommer inte att fungera exakt som du förväntar dig och kräver ett annat Backbone Plus-medlemskap för att ställa in den.

Här är sättet att använda regulatorn med olika prylar. Backbone One är avsedd att ge dig plats i en iPhone i scenläge till en Lightning-port på höger halva av regulatorn. För att använda Backbone One med en icke-iPhone-gadget kan du inte dunka in den i regulatorn eftersom den kräver anslutning till Lightning-porten. Allt övervägt måste du välja vilken typ av gadget du behöver för att ansluta den till i menyn för inställningar av Backbone-applikationen och sedan fästa gadgeten till regulatorn med en Lightning-to-USB-länk. (Backbone One har en Lightning-port att ansluta länken till.)

ATT LEKA CROSSY ROAD CASTLE PÅ MIN MACBOOK AIR FUNGERADE BRA

Jag provade komponenten genom att koppla Backbone One till min M1 MacBook Air för att spela Crossy Road Castle. Det fungerade extraordinärt, och jag hade inga svårigheter att navigera i riskfyllda stadier som en liten voxel-kyckling. Jag kunde inte testa Backbone One med en Android-gadget, men om den fyller i precis som den gjorde med min Mac borde den vara en helt passande spelregulator. Om du drar dig ur Backbone Plus kommer din Backbone One-regulator i alla fall att fungera med din iPhone och den sista icke-iPhone-pryl du hade den designad för.

Backbone Plus-medlemskapet ger mycket fler fördelar än att bara låta dig använda regulatorn med olika prylar. En bra komponent är att du har möjlighet att streama till Twitch direkt från Backbone-applikationen. Det innebär att du har möjlighet att effektivt streama dig själv genom att spela ditt älskade bärbara spel eller till och med ett PlayStation- eller Xbox-spel över konsolströmning. I ett test jag gjorde var videon på min Twitch-överföring ganska laggy, men det kan mycket väl bero på min organisation, och jag uppfattade inga utställningsproblem med min iPhone 12 Mini medan överföringen pågick.

Backbone Ones orange knapp är omgiven av en lila ring medan du spelar på Twitch. Bild: Backbone Labs

Spine lägger också till några nya videoinspelningshöjdpunkter i sitt medlemskap. Du har möjlighet att spela in i 1080p och 60fps på iOS 15-prylar, upp från 30fps, och det finns ett annat Smart Record-val som låter dig hålla ned fångstknappen för att spela in de senaste 15 sekunderna av ditt spel. Applikationens användbara lista med spel, inspelningar, funktioner och desto mer visar nu data från ett brett utbud av speladministrationer snarare än bara lokala iOS-spel, och sökningen har förbättrats.

Med Backbone Plus har du möjlighet att använda alla applikationens produkthöjdpunkter. Nya Backbone-klienter kommer att få ett gratis år med hjälp, och om du väljer att återupprätta kommer det att kosta $49 varje år. I händelse av att du bestämmer dig för att inte köpa in, har du i alla fall möjlighet att använda Backbone One som en iPhone-spelregulator, och applikationen kommer i alla fall att introducera programmeringsuppdateringar till regulatorn, men du kommer inte att ha alternativet att utnyttja de andra programmeringshöjdpunkterna som presenteras med applikationen.

Vad mer är, nuvarande Backbone-spelare har tur. Varje Backbone-klient som har gjort ett rekord före torsdagen kommer att ges en gratis livstidsregistrering till Backbone Plus.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.