Välkommen till This Week in PC Gaming, en show där vi undersöker de nya spelen, uppdaterar och mer som kommer till dig under loppet av följande vecka, konsekvent tills korna kommer hem. Eller tills de slutar göra PC-spel, beroende på vad som börjar.

Den här veckan diskuterar vi snabba fordon i Forza Horizon 5, utforskar din nästa Balloon d’Or-vinnare i Football Manager 2022 och återvänder till det förflutna i GTA: The Trilogy Definitive Edition.

PC-spelmätaren handlar om Riot Games nya Netflix-program, Arcane, och vi får ett exceptionellt besök av några utmärkta unga män.

Lauren Aitken

De tre första spelen som Lauren spelade på PC var Star Wars: X-Wing, Zoo Tycoon och Barbie Fashion Designer, vilket förtydligar hennes tillgivenhet för allt utrymme, metodik och stilfullt tillfredsställande. Lauren anslöt sig senast till PC Gamer som delegatguider korrekturläsaren efter tre år av att komponera ett stort antal Destiny 2-assistenter på VG247, lika nonchalant som försökte skohorn i The Witcher 3-artiklarna vid alla möjliga tillfällen. När hon gör vad som krävs för att inte tvinga alla att spela som Warlock i Destiny 2, dominerar Lauren antingen sin SEO-kapacitet för att hjälpa till med att krossa motståndarna, eller knackar på ett av sina röda barn.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *