Om Discovery

Discovery + är en streamingtjänst från Discovery Networks Sweden. Tjänsten hette först dplay och namnbytet trädde i kraft den 5 januari 2021. Discovery + samlar in innehåll från TV och kanaler som Kanal 5, TLC, Discovery Networks, Kanal 11 och Eurosport. Discovery + har också originalinnehåll som du bara kan titta på med dem.

Kan jag få Discovery + gratis?

Hos Discovery + kan du välja flera olika abonnemang utifrån behov. Om du väljer Discovery + gratis kan du titta på valt innehåll gratis. Om du gillar att titta mer fritt kan prenumerationerna som kallas underhållning eller live passa dig bättre. Med ett streamingabonnemang betalar du en fast månadsavgift, kan se dina favoritprogram utan reklam och får även tillgång till exklusivt Discovery+-material. Se sporter och serier som: Ex on the Beach Sverige, Jocke och Jonna Spökjakt eller Wahlgrens värld.

Kan jag få Discovery + till ett kampanjpris?

Kontrollera om det finns en aktuell kampanjkod eller rabattkod innan du köper tjänsten. Discovery + erbjuder ibland extra bra priser på sina prenumerationer och om du utnyttjar det kan du få Discovery + underhållning och Discovery + Live till kampanjpris under en period.

Välj mellan olika paket

Skapa ett konto gratis med Discovery + och streama fritt bland dina favoritprogram. Du kan också välja ett exklusivt paket för en liten månadssumma. Välj mellan underhållning, live eller det kombinerade paketet. Du kan även hitta en upptäckt + värdekod här hos oss på Cuponation där du får ditt paket till ett billigare pris. Prova underhållningspaketet gratis i 14 dagar innan du bestämmer dig. Väljer du att teckna det kombinerade paketet sparar du 50 kr per månad och du väljer ett årsabonnemang. Välj det paket som passar dig och din budget bäst och njut av streaming av hög kvalitet.

Discovery plus gratis rabattkod 2022

Discovery plus gratis rabattkod 2022 Är det möjligt att få Discovery plus gratis precis som du tidigare fick Dplay? Dplay har bytt namn och du hittar samma tjänst men mer utsökt under Discovery plus. Det är företag som äger dplay så det är ingen konstig övergång.

Förmodligen vill de satsa på en och samma tjänst istället för flera?

Kanske en utmanare till Netflix?

 • Discovery plus gratis rabattkod 2022
  Just nu borde LUNDELLHUSET2 fungera. Tack Sanna för koden! berätta gärna när du märker att den slocknar.
 • Så här såg vår guide för Dplay ut tidigare och vi gör just nu om guiden för att istället ansöka till Discovery plus gratis:

Innehåll i Discovery plus gratis rabattkod

 • Kommentera så fort du ser någon förändring
 • Tack för att du deltar och berättar när koden inte fungerar
 • Se Filip och Fredrik presentera
 • Just nu kan du prova Dplay gratis genom att bara gå hit och registrera dig. Du ser att det står “Prova 14 dagar
 • gratis”. Låt dem veta om de ändrar det eller om du har någon kod att föreslå. Det gör du i kommentarsfältet.
 • Där kan du även hitta koder ibland när våra besökare är snabbare än oss.

Dplay gratis Premium med en rabattkod – hur låter det?

Vi har skapat den här sidan för att samla de koder som kommer ut och som kan ge alla nya användare rabatt på just Premium. Dessutom kommer Dplay att bli upptäckt + i början av nästa år. Det kommer att innebära ännu mer innehåll för pengarna. Om du nu väljer att fortsätta ha tjänsten och betala för den vill säga. Vi har INTE något samarbete med Dplay så du vet. Vi gör detta ENDAST för våra besökare. Ni är väldigt många som frågar efter Dplay gratis. Och de ger ofta ut koder som låter dig prova deras tjänst gratis.

Dplay gratis

Dplay gratis genom att prova gratis i 14 dagar. Du kan se hur det ser ut ovan på bilden.
Titta gratis Filip och Fredrik presenterar Jag använde koden för att se Filip och Fredrik närvara. Där de väljer ut dokumentärer och annat som man sedan kan se helt gratis och helt utan reklam. Det är som sagt gratis första månaden och sedan kostar det 79 kr. Helt klart värt det om du frågar mig. Vad tror du Säg gärna vad du tycker så nästa besökare kan ta del av det.

Kommentera så fort du ser någon förändring

Självklart vill vi att du ska vara nöjd med ditt besök så du vill komma tillbaka så det är viktigt för oss att all info stämmer. Men till skillnad från andra sajter med rabattkoder är vår helt manuell. Det gör att vi kan erbjuda helt unika rabattkoder eftersom vi samlar in dem på ett helt annat sätt. Men det betyder också att vi biland ligger efter med att uppdatera koderna. Därför är vi tacksamma för alla som kommenterar och mejlar oss så fort någon kod är felaktig så vi kan ändra den.

Discovery plus värde kod

 • Värdekod är samma som rabattkoden, så om du är en av våra besökare som söker efter just värdekoden så är denna sida rätt för dig. Det är här vi listar värdekoder så fort vi får in någon.

Discovery plus rabattkod

Som du kan se nedan fick vi tips när koden slutade fungera när de ändrade koden. Vi vet inte varför de ändrade koden, men vi är väldigt tacksamma för tipset. Våra koder bygger ofta på tips från våra besökare. Du kan själv berätta om koder och berätta om någon har slutat arbeta genom att mejla oss.

Discovery plus premium gratis

 • Här ser du rabattkoder som besöker kommentarer och vilka datum koderna ska ha senast fungerat.

Discovery plus gratis

Nyckelordet Dplay free är vad många av våra besökare letar efter. Och det är helt enkelt rabattkoder för Dlay de vill ha och här tipsar vi om just det. Ibland är det helt gratis att prova och ibland kan du få rabatt på din premium hos Dplay. Så ser det ut historiskt i alla fall. Vi får se hur det ser ut i framtiden.

Om guiden Dplay gratis premium rabattkod

Vi har en helt egen kategori för rabattkoder för TV och film och det är Rabattkoder för TV och film. Vill du ha fler erbjudanden och koder för olika tjänster inom TV och film är det dit du ska vända dig. Det är vår kompileringsplattform för det och vi kommer att uppdatera den så fort vi får en ny kod. Där lägger vi in ​​nya koder hela tiden.

Här andra som ansöker om Dplay gratis – Rabattkod för Dplay gratis Premium

Vi skapade guiden Dplay gratis premium rabattkod för att samla info om Dplay och tipsa om rabattkoder som de ibland har. Många kända tv-personligheter som finns på Kanal5 har haft rabattkoder. Till exempel Joakim Lundell och Jonna Lundell. Filp och Fredrik har också haft koder. Det gjorde Wallgrens också. Våra besökare kan föreslå koder i kommentarsfältet. Här har vi sammanfattat och försökt förklara olika sökningar våra besökare gör.

Codes:

35VE4F0m2bvkSh80
qxeSXGxhRg6Dgo2j
9gCLUriJPDQthTRE
0dvMiIAKX1STNAX0
bTSPYhJ4XlfdZt7T
w9gfRxEt0ZeUznsu
lKAMfM7OOl3e37Bv
GUULxsvmYLsWA1Qn
I5kM9pP6YImt49GU
sMZwGLaVVn8pGKI2

HxiDw0bPCKpW5HP8
LFC3E9MKfPvSFQF6
WpDCgf4htKxygyrv
OOlJzcg13PbLDbhS
GMTtjklSMawigxsf
gh1htlGUVw8fwbEy
FFijysLGhApma6cG
pPfueAR99NyZkXR6
mIXS7QbV0I98DRfP
II789VZhqYuEMcbj

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.