Om Lensway

Hos Lensway kan du beställa glasögon, solglasögon och linser online. Lensway arbetar för att ge dig som kund de allra bästa priserna utan att kompromissa med kvaliteten direkt hem. När du beställer i Lensways webbutik kan du ofta handla med rabatt via en Lensway rabattkod .

Kan du låna glasögon?

Att beställa glasögon online är inte så komplicerat som man kan tro. Hos Lensway hittar du både märkesbågar och dina egna Lensway-glasögon i olika prisklasser. Det behöver inte vara dyrt att köpa nya glasögon.
Lensway har ett showroom i Stockholm som heter Lensway Lab Store. Dit kan du åka om du vill prova ett par glasögon innan du bestämmer dig.

Beställer du online kan du inte testa bågarna innan,

men Lensway guidar dig så att du får de bästa förutsättningarna för ett par nya glasögon. Allmänna tips kan vara att mäta bredden på dina nuvarande glasögon för att få en uppfattning om vad du passar i. Du hittar även detaljerade mått på alla glas som glas, bredd och höjd samt bågens bredd. Ett annat tips är att titta på din ansiktsform och välja en ram utifrån den.

Beställ kontaktlinser till ett bra pris

När du köper linser hos Lensway hittar du välkända produkter med hög kvalitet från samma märken som du kan köpa hos optikern. Linser är ett synhjälpmedel som underlättar för de flesta med nedsatt syn. När du använder ett par kontaktlinser kan du leva ett mer obehindrat och aktivt liv än med ett par glasögon. Om du ska börja använda kontaktlinser för första gången är det viktigt att du går till en optiker som gör en synundersökning och mäter ditt öga så du får rätt storlek på linserna. Lensways erbjuder billiga linser av hög kvalitet online.

Det finns olika typer av linser och här ger vi dig några exempel.

Månadslinser:

  • Den vanligaste typen av lins. Kan användas i en månad och tas ut och läggs i linsvätska under natten. En fördel är att månadslinsen finns för nästan alla typer av synfel.

Endagslinser:

För dig som inte använder linser lika ofta eller inte vill lägga någon tid på att hantera linserna. En endagslins är, som namnet antyder, en lins som du bara använder en dag och kasserar efter en dags användning. Det riskerar inte heller att ha några bevis, vilket minskar risken för ögonirritation.

Toriska linser:

Toriska linser är för dig som har astigmatism och återfuktar ögonen och ger en stabil och tydlig synskärpa. Det finns både toriska månads- och daglinser.

Färgade linser:

Fördjupa eller ändra din ögonfärg med ett par färgade kontaktlinser. Färgade linser finns både för dig med och utan synnedsättning och kan användas som endagslins om det bara önskas vid speciella tillfällen eller månadslins för ett längre hållbart resultat. Du kan även hitta coola Halloween-linser hos Lensway.

Förmånliga garantier på dina onlineköp

  • Lensway vill ha högsta kundnöjdhet och har ett antal garantier för sina kunder:

Prisgaranti:

Hittar du samma vara till ett lägre pris i en annan webbutik kan du kontakta kundtjänst och få samma pris. Prisgarantin gäller i ord. priser och inte på kampanjartiklar eller rabatter. Rabatten gäller inte heller från utländska butiker.

Nöjdhetsgaranti.

  • För att du ska bli nöjd med dina glasögon erbjuds du 3 månaders prova på garanti på glasögon och solglasögon med styrka. Det innebär att du kan växla eller få tillbaka dina pengar inom 3 månader. En riktigt fördelaktig garanti!

Produktgaranti:

  • två års produktgaranti för produktionsskador. Obs. gäller inte normalt slitage och yttre skador.

Har Lensway fri frakt när du handlar?

  • Om du vill spara pengar på din beställning, leta efter en Lensway-rabatt. Lensway har under perioder kampanjer utan rabattkoder som t ex 20% rabatt på linser men du kan även ha en rabattkod på fri frakt som du kan kombinera med kampanjen. Fri fraktkoden kan även gälla vid köp av glasögon och solglasögon. För dig som student har Lensway studentrabatt på solglasögon, linser och accessoarer.

L Har Lensway en butik?

  • Nej, men Lensway har ett showroom på Östergatan 4 i Kista.

Hur lång är leveranstiden för Lensway?

  • Lenwsway skickar inom 24 timmar och varan finns i lager och din beställning skickas hem till dig med A-post. Posten avgör om brevet kan delas ut eller hämtas hos närmaste postombud.

Hur kontaktar jag Lensway?

  • Du kan skicka ett e-postmeddelande genom ett kontaktformulär på Lensways hemsida eller ringa kundtjänst på telefonnummer 020-23 20 20. Kundtjänst har öppet på vardagar mellan 08:00-18:00 och söndagar mellan 10:00-16: 00.

Codes:

UFHXKkG8z5z0yjxT
DWFXvsLX8lNC09ye
AYTKJuF02kjth8Gl
1XoHi2EqhAerAXEU
YoT08C2Ain3W8nOm
4odbHYXNLctsSXWU
M2KBsbb5Pz1vsryh
hjI3veSjPixkZcnr
N6XetUpsp8OJwNry
PRKZCRMtel6AIYn6

vqRQHWsO8BPvjwVt
SNhJL5B3aGHrAEho
iIdmR9XcNYX61SWf
1az8G2KsAig21Xpp
K43RwuzpIwJ08h3F
xpUI4gJOpU5IWC2f
ElqHt5ytaZpmXGDV
imfe8AsrsXHhj5f2
dNKQ4P0dmcyr97Bl
gntLwMRr0kPs7h3v

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.