Microsoft har haft en jäkla tid med att fira 20 år med Xbox den här veckan, lägga till 76 nya spel till Xbox bakåtkompatibilitetsbiblioteket, lansera en Xbox Series X med Halo-tema och en 20-årsjubileumsgenomskinlig kontroller. Men, trogen företagets vana av företagens bus, har det också jäst sina meddelanden med massor av påskägg.

Den nya hårdvaran som lanserades den här veckan har den snyggaste Xbox Series X-konsolen och kontrollerna vi har sett hittills, särskilt den snygga genomskinliga. All denna nya hårdvara innehåller också några dolda hemligheter. Till exempel har Reddit-användare upptäckt att Xbox Series X-konsolen med Halo-tema har en dold Zeta Halo-symbol på framsidan.

Du måste lysa ett svart eller UV-ljus på konsolen för att faktiskt se det här lilla påskägget, men det är en snygg touch för en 20-årsjubileumskonsol i begränsad upplaga som firar lanseringen av Halo: Combat Evolved och den ursprungliga Xboxen 2001.

Det UV-ljuset kommer också att vara praktiskt om du har köpt en Xbox-kontroller för 20-årsjubileum. Om du lyser med UV-ljuset på förpackningen som handkontrollen levereras med, kommer du att se den ursprungliga Duke-kontrollern som följde med den ursprungliga Xbox-konsolen 2001.

Hemligheterna slutar inte där heller. Om du hade turen att säkra en Xbox Elite 2-kontroller med Halo-tema, har Microsoft packat in en speciell kod som låter dig lägga till lite kontrollercharm till dina vapen inuti Halo Infinite. Det är perfekt för den tidiga lanseringen av Halo Infinite multiplayer som ägde rum tidigare i veckan.

Miniatyrkontrollen kommer att fästas på dina vapen i flerspelarversionen av spelet och studsar runt när du är upptagen med att kasta granater och använda din närstridsknapp. Om du köper NERF-versionerna av MA40 eller Bulldog SG, innehåller de också lite charm för dina vapen, och till och med unika vapenskinn i Halo Infinite multiplayer.

Microsoft älskar att gömma små Xbox-relaterade påskägg överallt. Ett 20-årigt Xbox-påskägg upptäcktes tidigare i år, och Xbox-chefen Phil Spencer gömde Xbox Series S på sin hylla innan den tillkännagavs officiellt. Master Chief är också gömd inuti Xbox One X som rider på en skorpion, eller en del av fläkten på Xbox Series X. Vi kommer att hålla ögonen öppna för alla andra 20-årsjubileums Xbox-påskägg som Microsoft har gömt undan.

Läs också: Sverige publicerar tidtabell för boosterdoser för vaccin nästa vecka

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *