Redaktörens anteckning: The Daily Reporter kommer att presentera våra “Grannar” varje månad, oavsett om det är någon med en intressant hobby eller yrke, eller en ideell grupp som gör skillnad i vårt samhälle. Här berättar Frances Hull, manager och delägare av Hometown Comics & Games i Greenfield, om att handmåla små mytiska varelser för spel och rollspel. Hull undervisar i målning i sin butik den tredje onsdagen i varje månad, och spelsessioner hålls regelbundet. För ett schema eller för att lära dig mer, besök https://hometowncomicsandgames.com. Om du känner en person eller grupp som du vill se presenterad i Neighbors, skicka ett e-postmeddelande till dr-editorial@greenfieldreporter.com.

Daglig reporter: Hur kom du igång med att måla figurer?

Frances Hull: Jag behövde förstå de produkter vi säljer, så jag testade det.

DR: Hur många år har du målat?

FH: Mer under de senaste åren, men jag målade min första figur för ungefär 10 år sedan.

DR: Hur lång tid tar det att slutföra en?

FH: Beror på figurens storlek och detalj. Vanligtvis tar det cirka två timmar för en detaljerad figur.

DR: Varför tycker du om det?

FH: Jag älskar att kunna ta det jag föreställer mig i mitt huvud och väcka det till liv.

DR: Vilken typ av bitar målar du?

FH: Jag använder miniatyrerna som vi säljer i butiken. Jag målar också skräddarsydda föremål som vissa kunder kommer med till mig och ger mig i uppdrag att måla.

DR: Används de till något efter att de är färdiga?

FH: De flesta används under rollspelssessioner, som “Dungeons and Dragons.”

DR: Vilket har varit ditt favoritstycke, och varför?

FH: Jag tror att en av mina favoriter var den stora ärkeängeln som jag fick i uppdrag att måla. Han är en så vacker pjäs och krävde användning av nästan alla tekniker som jag lär ut varje månad här i butiken.

DR: Har du själv en samling av dessa?

FH: Det finns ett par stycken som vi behåller som butiksartiklar (en röd drake och en jätteorm). Det finns terrängbitar här som jag har gjort som används för miniatyr wargaming. Jag har också målat några figurer som finns i ett spel som finns i vårt bibliotek med spel som kan spelas.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.