Amazon meddelade idag vilka spel de erbjuder för Prime Gaming-prenumeranter i januari. Förhoppningsvis sätter det tonen för året, för det ger ett bra drag. Prime Gaming-prenumeranter får Star Wars Jedi: Fallen Order och World War Z: Aftermath.

Det största spelet på listan är Jedi: Fallen Order, som följer historien om en bortgången Jedi Padawan under åren efter Order 66. Oavsett om du är ett Star Wars-fan eller inte, är det ett roligt äventyr som blandar design i Metroidvania-stil och Själslika miljöer med roliga ljussvärdsstrider.

Till skillnad från andra prenumerationstjänster erbjuder Prime Gaming inte alla sina spel på sin egen plattform. Användare löser in några av spelen från andra spelbutiker via koder som tillhandahålls vid anspråk. Till exempel är Jedi: Fallen Order tillgängligt via Origin. De andra AAA-spelen att göra anspråk på är World War Z: Aftermath, co-op zombie shooter; och Total War: Warhammer, fantasystrategititeln. Båda är tillgängliga på Epic Games Store.

Spelare kan hämta och ladda ner resten av spelen till PC via Amazon Games-appen. En av de första på listan är Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered. Jag kommer inte att skylla på någon som inte vill stödja Quantic Dream – som för närvarande är mitt i kontroversen för sin påstådda giftiga kultur och dåliga beteende från sina högre uppställda. Om du inte vill spela ett av deras spel har du massor av andra att välja mellan. Ett roligt alternativ är Two-Point Hospital, en fånig men utmanande sjukhusledningssim.

Andra spel inkluderar racing sim WRC 7, marin RPG Abandon Ship, äventyrsspel In Other Waters och icke-VR-versionen av sandlådespelet Paper Beast.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.