På sin RazerCon-mässa förra veckan rapporterade PC-utrustningsorganisationen Razer om sina nya Kraken-spelheadset, äntligen satte ett klistermärkepris på sitt RGB-ansiktsskydd och levererade olika föremål som nya spelstolar. Bara fem dagar efter faktumet har Razer diskret skickat ett annat föremål, Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed. Det är en fjärrvariant av en av de mest anmärkningsvärda spelmössen, och den åtföljer ett lägre klistermärkespris.

DeathAdder-mössen har blivit kända för sin grundläggande, trevliga plan. Med en MSRP som börjar på $30 är arrangemanget mer öppet än massor av Razers olika bidrag. Organisationen säger att de har sålt mer än 10 miljoner DeathAdders, vilket gör modellen till organisationens “högst rankade mus”.

Den nya musen varierar från den trådbundna anpassningen genom att placera två knappar på vänster sida i motsats till söder om pergamenthjulet.

Augment/Den nya musen varierar från den trådbundna formen genom att placera två knappar på vänster sida istället för söder om pergamenthjulet.

rakblad

Razer började sälja DeathAdder V2 X HyperSpeed ​​på tisdagen för $60. Det är i huvudsak en fjärrvariant (2,4 GHz dongel eller Bluetooth) av DeathAdder V2 ($70 MSRP) men med två knappar nära vänsterklicksknappen snarare än söder om pergamenthjulet. Den nya musen har dessutom en mindre bra sensor.

Sanningen att säga – sensorn som styr V2 X HyperSpeed ​​är inte i paritet med den i den trådbundna versionen. Påverkan ligger på lägre 14 000 räkningar för varje tum (CPI) snarare än 20 000 CPI, maxhastigheten är 300 tum per sekund (IPS) jämfört med 650 IPS, och musen kan bara hantera upp till 35 g i motsats till 50 g.

Det fanns vid den tidpunkten en fjärransluten DeathAdder V2, men den här är billigare.

Amplify/Det fanns vid den tidpunkten en fjärransluten DeathAdder V2, men den här är billigare.

rakblad

Kommersiell

Icke desto mindre har CPI-exkluderingarna fått inflytande på senare tid, och de flesta spelare kommer att godkänna specifikationerna i V2 X HyperSpeed, oavsett om den maximala hastigheten och hastighetsökningen är något låg jämfört med dagens spelmöss av mycket god kvalitet. Fjärranpassningen av DeathAdder V2 Pro är ännu tillgänglig, men dess 130 $ MSRP är över två gånger så mycket som det nya fjärrvalet (men du kan hitta det för $ 97 från och med denna komposition).

DeathAdder V2 Pro är batteridriven som håller sin vikt (2,88 ounces) lite lägre än den nya fjärrkontrollen DeathAdder (3,03 – 3,63 ounces), eftersom den är beroende av batterier.

Inte alls som den dyrare fjärrkontrollen DeathAdder V2, den här är inte batteridriven.

Utveckla/Till skillnad från den dyrare fjärrkontrollen DeathAdder V2 är den här inte batteridriven.

rakblad

Det finns några andra mindre kontraster mellan DeathAdder V2 X HyperSpeed ​​och DeathAdder V2/V2 Pro. Till exempel väljer fjärrformuläret vanliga mekaniska omkopplare framför optiska mekaniska omkopplare för vänster- och högerklicksknapparna. Jag lutar mig i alla fall mot Razers mekaniska omkopplare över dess optiska mekaniska, särskilt för första-individuella skyttar, eftersom de kräver mindre arbete att trycka på. Du missar också fem installerade profiler i det billigare fjärralternativet. Herregud, och det finns ingen RGB.

Ändå, i verkligheten som vi känner det där spelspecifikationer och kostnaderna ständigt stiger, är det fantastiskt att se Razer erbjuda ett mer begränsat val.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.