Alla innehavare av utvalda Samsung Smart TVs borde stärkas eftersom organisationen håller på att tappa ett annat spelstadium.

Ta dig tillbaka till 2012, Samsung gjorde ännu ett molnspelssteg med Gaikai, hjälpen som driver PlayStation Now, och som för närvarande gör anspråk på av Sony.

Det har faktiskt gått nästan 10 år sedan den första strävan, och för närvarande är Samsung tillbaka igen med ytterligare ett molnspelsstadium för sin omfattning av lysande TV-apparater.

Det kommer att vara tillgängligt på Samsung Smart TV som styrs av Tizen, som är ett Linux-baserat arbetsramverk som stödjer mer än 200 miljoner Samsung-prylar, så du kommer förmodligen att uppfylla alla krav för denna nya speladministration om du äger en smart TV från organisationen.

Det avslöjades auktoritativt under Samsung SDC21 feature show, men det refererades bara tillfälligt till, så det finns inte massor av data tillgänglig på hjälpen just nu.

Du må gilla…

Tanken var att du skulle ha möjlighet att stöka runt på din TV utan att förvänta dig att köpa toppmodern utrustning, vilket vi kan acceptera som syftar på videospelskontrollcenter överlag.

Samsung hänvisade dessutom till att designers skulle ha möjlighet att praktiskt tillämpa Samsung Smart TV-upplevelsen på nya spel, men det är inte tillfredsställande inom vilken gräns.

Deklarationen uteslöt dessutom alla instanser av spelingenjörer som organisationen arbetade med, men det tenderar att förväntas att utrustningen som Samsung hänvisar till placerar den i spelets sfär av Google Stadia-stil.

Samsung borde vara beredd på detta åtagande, eftersom molnspelets universum visar sig bli mer välkänt och mer aggressivt för varje år, med fler organisationer som erbjuder olika varianter av streamat spel.

Xbox flyttar in på den här domänen; Microsoft har hänvisat till att Xbox snart kommer att införlivas i TV-apparater och streaming-pinnar, med GeForce Now som dessutom erbjuder ett annat medlemskap som erbjuder kraften hos en RTX 3080.

Vi kommer att se till att uppdatera dig när Samsung ger lite mer information om sitt senaste spelförsök, så se upp.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.