Den här artikeln handlar om hur du ser hela filmen Fast Five online. Den tidigare polisen Brian O’Conner gör medbrottslingar med ex-con Dom Toretto på den motsatta sidan av lagen. Sedan Brian och Mia Toretto bröt Dom ur vården, har de blåst över många linjer för att undvika specialister. De tvingas för närvarande in i ett trångt läge i Rio de Janeiro och borde ta en sista ockupation för att få sin frihet.


Fast Five (annars kallad Fast and Furious 5 eller Fast and Furious 5: Rio Heist är en amerikansk heist-aktivitetsfilm från 2011 koordinerad av Justin Lin och komponerad av Chris Morgan. Det är spin-offen av Fast and Furious (2009) och den femte del i Fast and Furious-etablissemanget. Medverkande Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Matt Schulze, Sung Kang, Tego Calderon, Don Omar, Gal Gadot, Dwayne Johnson och Joaquim de Almeida I filmen väljer Dominic Toretto och Brian O’Conner en grupp för att ta 100 miljoner dollar från en dålig finansspecialist medan de blir eftertraktade för tillfångatagande av US Discretionary Security Service (DSS) specialist Luke Hobbs. Du kan också läsa om hur du tittar på Fast & Furious online gratis.

Se Fast Five hela filmen online gratis

Hur man tittar på Fast Five online

Samtidigt som de växte Fast Five, lämnade Universal Studios medvetet det livliga ämnet som dominerade i tidigare filmer i serien, för att förändra anläggningen till en serie med rånverksamhet inklusive fordon. Därför ville de locka till sig mer omfattande skaror som på ett eller annat sätt kan avskräckas av en tung accentuering av fordon och fordonskultur. Fast Five ses som den tillfälliga filmen i serien, som bara inkluderar ett enstaka fordonsrace och koncentrerar sig på aktivitetssammanhang, till exempel slagsmål, strider med skjutvapen och det fokala rånet. Skapelsen ledde till en uttömmande uppvisningsansträngning, där filmen marknadsfördes genom webbaserad media, virtuella spel, filmkedjor, biltillverkare och vid NASCAR-tävlingar.

Lin, Diesel och Walkers vinster avslutades i februari 2010, och huvudfotografering startade den juli och fortsatte fram till den oktober, med inspelningsområden som Atlanta, Puerto Rico och Rio de Janeiro. Brian Tyler, arrangören av de två senaste delarna, kom tillbaka för att bilda partituren. Filmen är anmärkningsvärd för att i grunden inkludera jordnära stuntarbete snarare än PC-skapade situationer som ses i olika passager i etablissemanget.

Se Fast Five hela filmen online gratis

Fast Five debuterade i Rio de Janeiro den 15 april 2011 och levererades dramatiskt över hela världen den 29 april. Filmen fick allmänt säkra granskningar, med beröm för Lins kurs, aktivitetsgrupperingar och Johnsons presentation. Fast Five samlade in mer än 625 miljoner dollar runt om i världen, och blev den sjunde filmen som tjänade mest 2011, den då mest höga nätfilmen i etablissemanget, och satte rekord som identifierades med Universals mest anmärkningsvärda nätöppning i slutet av veckan i en få globala affärssektorer. En spin-off, Fast and Furious 6, levererades i USA den 24 maj 2013.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.