Den här artikeln handlar om att titta på Fast & Furious 6 hela filmen online gratis. Sedan Dom (Vin Diesel) och Brians (Paul Walker) rån i Rio lämnade dem och deras grupp extremt rika individer, har de försvunnit över hela världen; hur som helst, så borde de i alla fall vistas som fredlösa, oförmögna att ta sig tillbaka till sina familjer. Under tiden har agent Hobbs (Dwayne Johnson) följt en besättning av dödligt begåvad soldat av lyckoförare vars andra i ordningen är någon Dom känner. Oförmögen att slå ner dem själv, ber Hobbs Dom och hans team om hjälp i gengäld för att alla beklagar alla.

 

 

Fast and Furious 6 (som namnges på skärmen som Furious 6) är en amerikansk aktivitetsfilm från 2013, koordinerad av Justin Lin och komponerad av Chris Morgan. Det är uppföljaren till Fast Five (2011) och den sjätte delen i Fast and Furious-serien. I huvudrollerna finns Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Sung Kang, Gal Gadot, Luke Evans, Gina Carano och John Ortiz. I filmen erbjuds Dominic Toretto, Brian O’Conner och gruppen uppskov för sina tidigare kränkningar i utbyte mot att de säkrade en anlitad soldatförening, från vilken en individ är Torettos antagna avlidna älskling och make, Letty Ortiz. Du kan också läsa hur du tittar på Fast Five hela filmen online gratis.

 

Efter att ha dragit sig tillbaka från det omisskännliga vägskickliga ämnet i tidigare delar i Fast Five, fortsätter förbättringen av Fast and Furious 6 med detta, inklusive spion- och upplevelsekomponenter, i önskningarna att öka seriens publik. Grundarbetet för filmen började i april 2011, med Diesel och Lin som återvände i juni. Konversationer uppstod skjutande nära en möjlig sjunde del; dessa var övergivna när huvudfotograferingen började i juli 2012, som pågick fram till den december, med inspelningsområden som Los Angeles, London, Glasgow och Kanarieöarna.

Fast and Furious 6 debuterade i London den 17 maj 2013 och släpptes dramatiskt över hela världen på vanliga biografer och IMAX-biografer av Universal Pictures den 24 maj. Filmen fick ofta vissa granskningar från förståsigpåare, med beröm för tricken och aktivitetssekvenserna. Den samlade in 788,7 miljoner dollar runt om i världen, vilket gör den till den sjätte filmen som tjänar mest 2013, den då fjärde mest anmärkningsvärda nätfilmen som förmedlas av Universal, och den då högst intjänande delen i franchisen. En uppföljare, Furious 7, släpptes i USA den 3 april 2015.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.