The Fate of the Furious (å andra sidan känd som F8 och heter på skärmen som Fast and Furious 8 universellt) är en amerikansk aktivitetsfilm från 2017, koordinerad av F. Gary Gray och komponerad av Chris Morgan. Det är fortsättningen på Furious 7 (2015) och den åttonde delen i Fast and Furious-etablissemanget. I filmen medverkar Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Scott Eastwood, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell och Charlize Theron. I filmen har Dominic Toretto slagit sig ner med sin betydande andra Letty Ortiz, tills cyberterroristen Cipher pressar honom att arbeta för sig själv och vänder honom mot sin grupp, vilket tvingar dem att spåra upp Dom och slå ner Cipher.

 

 

Planer för en åttonde portion deklarerades först i mars 2015 när Diesel dök upp på Jimmy Kimmel Live! rapporterade också att filmen skulle utspelas i New York City. Arrangemangen för filmen började efter ankomsten av Furious 7, med Diesel, Morgan och tillverkaren Neal H. Moritz som ommarkerade. Efter att ha ställt in ett underliggande leveransdatum just den månaden skedde prognostisering mellan april och juni. I oktober förklarades Gray samordna filmen på plats av James Wan, som hade koordinerat den tidigare delen. Huvudfotografering startade i mars 2016 i områden som Mývatn, Havanna, Atlanta, Cleveland och New York City, och fortsatte med anläggningens praxis att spela in över hela planeten. Med en förväntad ekonomisk plan på upp till 270 miljoner dollar är det förmodligen den mest kostsamma filmen som gjorts. Du kan också se hela filmen Fast & Furious 7 gratis online.

The Fate of the Furious debuterade i Berlin den 4 april 2017 och visades dramatiskt på vanliga och IMAX-biografer i USA den 14 april av Universal Pictures. Filmen fick ljumna granskningar från förståsigpåare, av vilka ett stort antal berömde utställningarna och aktivitetsarrangemangen, men analysen pekade till största delen på dess berättelse och användandet av självreferenserande humor. Andra hade ansett filmen överflödig eftersom många har misstänkt att Furious 7 var den passande finishen till etablissemanget.

Filmen tjänade mer än 1,2 miljarder dollar runt om i världen, vilket gör den till den nittonde filmen (och den andra i etablissemanget, efter Furious 7) till löjliga mer än 1 miljard dollar, den tredje mest anmärkningsvärda nätfilmen 2017 och den 11:e mest anmärkningsvärda nätfilm någonsin. Det gav likaså $541,9 miljoner totalt under det första slutet av veckan, vilket gjorde det till den mest anmärkningsvärda totala öppningen någonsin fram till ankomsten av Avengers: Infinity War (2018). Fortsättningen, F9, levererades globalt i maj 2021 och levererades i USA i juni 2021.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.