Förra sommaren rapporterade Netflix design för att erbjuda spel på sin streaming-scen. Mot början av november sändes de primära livespelen på Android. Spelen är inkorporerade nära den webbaserade funktionens filmer och TV-bidrag och förpackade i en liknande månad till månad kostnad. Netflix rekryterade en spelledare med erfarenhet från Zynga och Electronic Arts för att leda arbetet.

Övergången från filmer och TV-program till spel är en illustration av en sammanhängande teknik. Kommer det att lyckas? Förmodligen inte.

Huruvida ett kontinuitetssystem lyckas eller inte är en del av varför organisationen gör det. Detta “varför” kommer i allmänhet att falla i tre containrar: att skydda den nuvarande centerverksamheten, strategiskt pitcha den nuvarande centerverksamheten eller skapa en helt ny centerverksamhet. Var och en av de tre kan ge aktning, men de första två kommer oftare än inte att ge preliminära bidrag som är förtöjda tidigare, även om den sista tekniken ger starka, åtskilda erbjudanden som är mycket större insats på vad som komma skall.

Närmare bestämt sker anslutningstekniker som skyddar centret regelbundet i organisationer med fruktbara och solida centerorganisationer. Dessa organisationer har överväldigande uppsving till noll i att säkra sina hemliga vapen. De kommer dessutom till brist på nödvändiga förmågor att verkligen placera sin bästa förmåga och tillgångar i en annan närhet, och slutar regelbundet med copycat-erbjudanden. Tänk på en modell från 1990-talet: Microsofts Internet Explorer var verkligen tänkt att säkra Windows och Office. Google+ var verkligen tänkt att skydda sin rådande jaktverksamhet. Inget av erbjudandena kunde tillräckligt förbli helt ensamma.

Netflix’ system för sammanhängande system är otvetydigt en väktare i det nuvarande centrets affärsprocedur. De erbjuder nya fördelar till befintliga kunder utan fast kostnad. (Om de inte debiterade mer för att lägga till spel, skulle det överväga klassificeringen strategiskt.) Förväntningen är att den högre rörliga kostnaden Netflix kommer att bära för att lägga till spel kommer att balanseras av lägre takt och utökad tid på scenen. Detta kan äntligen ge plats för framtida kostnadsuppbyggnader, vilket är en viktig del av Netflix förfarande. Netflix har för närvarande 214 miljoner supportrar, men supporterutvecklingen har minskat. Dessa mönster rekommenderar att kostnadsökningar successivt kommer att bli väsentliga för att driva framtida inkomster eftersom det visar sig vara mer besvärligt att få nya supportrar.

Genom att skiljas från spel för ingenting ger Netflix kunderna sken av att deras spelutbud är ett ödmjukt sådant som förmodligen kommer att vara acceptabelt, men ändå inte otroligt eller unikt. Netflix borde ha varit djärvare genom att ta betalt för spel, eftersom kunderna är angelägna om att betala för häpnadsväckande nya spel och spelrelaterat material. Som indikeras av en recension, 71% av tjugo till trettio åringar spel och av dem, de bränner genom $112 varje månad på spelinnehåll.

Kontinuitetssystem som har för avsikt att strategiskt pitcha centrumverksamheten kommer oftare än inte att vara mer effektiva, eftersom de nya erbjudandena bör vara unika och lovvärda nog att motivera gradvisa utgifter av kunder. När Apple skickade iPoden som “1 000 låtar i fickan” var det oundvikligt innan de började sälja musik själv. Apple producerade 4,1 miljarder dollar i strömmande musikinkomst 2020. En annan modell: avbetalningsinnovationsorganisationen Square erhöll nyligen Afterpay och dess köp nu, betala senare-objekt och scen. Organisationen vill strategiskt pitcha Squares 30 miljoner månad till månad dynamiska kunder för att börja använda Afterpays objekt. Eftersom Afterpay är en alternativ variant som använder ett kreditkort (en och en halv månads kredit för ingenting utan kostnader), går Square förbi och erbjuder boende för att strategiskt pitcha en klass som deras kunder kan ha fått effektivt helt ensamma. Det nya bidraget är att strategiskt pitcha något annat, vilket förmodligen skapar energi och intresse hos deras kundbas.

Netflix skulle kunna peka högre genom den ena eller andra strukturen eller köpa dess riktning till ett spelerbjudande som är tillräckligt separerat för att förtjäna en konstant värdepremie. Ändå är det ideala närhetssystemet att göra en helt ny klassificering.

De medföljande tre kärnvärdena kan hjälpa Netflix att göra det.

Håll dig konsekvent med och förtöjd i centrala fördelen med Netflix. Netflix huvudmål är att engagera världen genom att berätta. Netflix säger i synnerhet: “Vi är världens största hängivna nöjen, och vi hoppas ständigt kunna hjälpa dig med att spåra din nästa mest älskade historia.”

Det som gör Netflix så otroligt är dess förmåga att erbjuda det mest omfattande, oupphörliga sortimentet av berättelser som vi kan “luta tillbaka” och titta på och regelbundet utföra flera uppgifter. Enligt Nielsens information 2018 sitter 45 % av kunderna på sina telefoner eller en efterföljande skärm medan de sitter framför

teven. Detta är anledningen till att spel är en udda passform för Netflix, eftersom spel är en “lean-forward”-åtgärd. Spel är en fungerande kontra oinvolverad rörelse, kopplande till i motsats till att varva ner.

Netflix bör söka efter angränsningar som är en överlägsen passform med den “återfallande” naturen av latent fängslande i a-list-berättande. Eller ännu bättre, gör dem.

Följ deras superkonsumenters entusiasm för berättelser. Superkonsumenter är den högsta köparen som köper, bryr sig och vet mest om klassen. En superkonsument av en klass kommer i allmänhet att vara en superkonsument av nio olika klassificeringar, varav några är självklara och andra inte.

Till exempel är Squid Game den sydkoreanska showen som flyttar #1 över 90 nationer och är på väg att bli den mest sedda showen på Netflix. Vad gör en Netflix-superkonsument efter att ha smakat var och en av de nio scenerna på en ensam dag? De söker efter mer grundinnehåll i programmet som undersökningar, påskägg, “skapandet av” innehåll och grunden om underhållare och chefer. Mycket av detta överlämnas till nybörjare på YouTube, men Netflix kan utan tvekan göra ytterligare innehåll om en succéserie som kan vara ungefär lika ansluten till som själva showen.

Gaming supers bråkar inte bara; de ser likaså långa sträckor av andra som spelar datorspel. Spelare i åldern 18-25 år investerar 77 % mer energi när de tittar på andras spel online än på att titta på sport. Netflix skulle kunna bära högt skapande värde för att göra ESPN för videospel och satsa enormt på eSports medias slutliga öde.

Gör nya klassificeringar som förtjänar en värdepremie. Nya klassificeringar genererar nya klassificeringar. Vid den tidpunkt då Netflix släppte hela perioden av House of Cards intressant, gjorde det klassificeringen av maratontittande. Vid den tidpunkt då Netflix gjorde strömning nästan universell på telefoner och surfplattor, gav det en otrolig prestandaseende. Detta lämnade ett hål i vänlig recension, vilket är en annan klass som är redo för Netflix att göra.

För att göra ytterligare en klassificering krävs tre viktiga fixeringar: ett erbjudande om avancemang, en handlingsplan för avancemang och ett svänghjul för framstegsinformation. För den här situationen kan handlingsplanen för avancemang vara många saker. Netflix skulle kunna göra ett annat arrangemang av kanaler i den nuvarande scenen, öppnad av ett exceptionellt medlemskap. Netflix skulle kunna få ett informations-/lokalområdesscen som Discord, där spelare för närvarande samlas för att associera och diskutera spel och koordinera nätverk av superkonsumenter till gränssnitt. Det skulle kunna vinna Patreon, där tillverkare delar och anpassar innehåll och använder det för att tillåta superkonsumenter, underhållare, chefer och andra show-sprintrar att gränssnitta direkt med andra superkonsumenter. Superkonsumenter kan hjälpa till med att arbeta med trovärdigheten och karaktären hos Squid Game Korean-till-Engelska tolkningar. Dessa skulle i praktiken motivera en värdepremie till det nuvarande medlemskapet.

“Innehåll med avseende på ämnet” utöver lokala scener som Discord eller Patreon skulle överväga Netflix för att ytterligare underblåsa entusiasmen hos superkonsumenter som älskar sitt ämne och konstruera nya inkomstströmmar som ökar dess centerverksamhet.

Det bästa är att dessa handlingsplaner förlorar enorma mängder information om sina kunder. Den här informationen kan ta itu med ett av Netflix centruminformationshål – specifikt vem i familjen som verkligen tittar på vilket innehåll. Denna information är djupt förutseende om vilken annan substans man ska göra, vilket ytterligare isolerar Netflix från eventuella utmanare.

Dessa metoder skulle likaledes vara mer drivna än att lägga till några spel till sitt nuvarande stadium. I händelse av att Netflix verkligen försöker spåra utvecklingsöppningar förbi dess nuvarande film- och TV-programinnehåll, är sådana sammanhängande förfaranden skyldiga att hjälpa till att driva det.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *