TAMPA, Florida – Mer än 200 universitet över hela USA erbjuder nu stipendier för e-sport och professionella spelare tjänar miljoner. Snart finns det en plats i Tampa för att göra era barn redo för den växande tävlingen. Den heter ESports Players Club och har dussintals kraftfulla datorer med varje spel som medgrundarna Alex Matzkin och hans bror, Josh, kunde tränga in i denna första verksamhet i sitt slag, på 1802 W Kennedy Boulevard.

Sponsrade länkar

Onlinejobb i USA från Pakistan. Löner kan överraska dig
USA jobb hemifrån | Sökannonser
Personalen på ESports Players Club kommer att lära ut spel, grafisk design och videoredigering. Alex säger att undervisningen och tränarupplevelsen kommer att vara en stor del av vad ESports Players Club kommer att handla om.

“Alla våra killar är definitivt extremt erfarna spelare, men extremt effektiva lärare”, säger Alex.

Han och Josh är Tampa-infödda och utexaminerade från Berkeley Prep som har lyckats med andra entreprenörsprojekt. Detta är deras första inträde i spelutbildning. ESports Players Club har en arenaliknande atmosfär för att få barn att umgås, ibland svårare än att spela, enligt Alex. “Det är verkligen viktigt för barn, särskilt i den yngsta generationen, där de har dessa otroliga tekniska färdigheter. Jag tror att det där de börjar sakna är de sociala färdigheterna. Vi sätter dem i en hälsosam, social miljö för att göra det.” säger Alex. Det är medlemsbaserat, som ett gym $149 per månad inkluderar ett antal klasser eller turneringsbidrag. Du kan också köpa ett dagspass på 30 USD. Barn över 10 år kan vara på plats utan vuxen. Det finns ingen övre åldersgräns. Vuxna deltagare spelar i ett separat spelområde.

Alex säger att efterfrågan ökar i takt med att spelandet blir mer lukrativt.

  • “2019 års Fortnight-mästare vann $3 miljoner för den turneringen, samma år som Tiger Woods vann The Masters. Han vann $2 miljoner”, säger Alex.
  • Han säger att att ta spelkurser kan sätta ditt barn före spelet.
  • “De kan ha roligt här och verkligen lära sig något. Jag tror att vi kan kolla många rutor”, säger han.
  • De planerar vårlovsläger, sommarstartläger och efter skolans klasser.
  • Invigningen är planerad till den 5 februari. För mer information, besök

VÅRA KLASSER

Esports Players Club är en nyetablerad Esports-anläggning som erbjuder klasser i konkurrenskraftigt spel, utbildningslektioner och färdigheter för att skapa innehåll. Våra utbildnings- och innehållsskapande klasser fokuserar på att utveckla färdigheter som ljud- och videoredigering, streaming, podcasting och varumärkesdesign. Våra konkurrenskraftiga spelklasser sträcker sig från First Person Shooters, Mixed Online Battleground Arena’s (MOBA’s), Real Time Strategy (RTS) och sport-/kampspel. Förutom lektioner efter skolan och individuell coachning planerar Esports Players Club att hålla evenemang som turneringar, spelsläppsfester, välgörenhetskampanjer och insamlingar för vårt lokala samhälle!Esports Players Club är en nyetablerad, konkurrenskraftig esportanläggning som erbjuder klasser i innehållsskapande, grafisk design, videoredigering och streaming. Vi erbjuder också klasser i populära, konkurrenskraftiga titlar från First Person Shooters, Mixed Online Battleground Arena’s (MOBA’s), Real Time Strategy (RTS) och Sport/Fighting Games. Förutom lektioner efter skolan och individuell coachning planerar Esports Players Club att hålla evenemang som turneringar, spelsläppsfester, välgörenhetskampanjer och insamlingar för lokalsamhället!

ANLÄGGNINGEN

​Esports Players Clubs flaggskeppsläge belyser en toppmodern anläggning på 5 000 kvadratmeter i hjärtat av South Tampa vid 1802 West Kennedy Drive; intill Primrose Prep School & University of Tampa! Den här platsen har två stora klassrum, som vart och ett erbjuder 20 förstklassiga Alienware Aurora R12, kompletta med SteelSeries-headset, 144Hz LG Ultragear-skärmar och Corsair-möss och tangentbordsinställningar! Förutom PC-inställningarna är en Virtual Reality (VR)-zon tillgänglig för medlemmar, samt ett Squad Up-område dedikerat till Xbox-, PlayStation- och Nintendo Switch-konsolentusiaster för att träffas, spela eller tävla tillsammans!

Esports Players Clubs flaggskeppsplats belyser en stat

konsten, 5 000 kvadratfots anläggning i hjärtat av South Tampa vid 1802 West Kennedy Drive; intill Primrose Prep School & University of Tampa! Denna plats har två stora klassrum, som var och en har 20
Top-of-the-line Alienware Aurora R12, komplett med SteelSeries-headset, 144Hz LG Ultragear-skärmar och Corsair-möss och tangentbordsinställningar! Förutom PC-inställningarna är en Virtual Reality (VR)-zon tillgänglig för medlemmar, samt ett Squad Up-område dedikerat till Xbox-, PlayStation- och Nintendo Switch-konsolentusiaster för att träffas, spela eller tävla tillsammans!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.